TheCatSite.com › Forums › General Forums › The Cat Lounge › Announcements › Forum shutdown
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Forum shutdown - Page 2

post #31 of 46
Yaaay congrats everyone......
post #32 of 46
So glad to have you back, missed the site big time! I now know what "Cat Site withdrawal feels like and I don't like it one bit
post #33 of 46
Quote:
Originally Posted by Chester&Piper
how come I haven't be able to get into the forums until now?
Could be your permissions list for your firewall is configured as IPs, not domain names. Probably there is/was a different IP for the new server. Only way they could upgrade and keep the forum operating. After the upgrade, the IP was switched to the new server, or the DNS was changed to associate the new IP with the domain.
post #34 of 46
Thread Starter 
What was explained to me is that is has to do with the propagation of the servers. The site essentially shifted over to a new address and each one of our servers needs to shift with it. Sometimes it takes 48 hours or more for that to happen. For example, all my emails are backed up in the computer, but not in my inbin. I have to go into the section where the mail is stored in order to see it. Once the server has caught up with all of this, the emails should start appearing in my in bin once again.
post #35 of 46
post #36 of 46
I am wondering if anyone else is finding that they do not receive email notification of new posts in subscribed threads on a consistent basis? I am receiving some notifications, but none on other threads that I come back to later and find replies waiting
post #37 of 46
Is the new server suppose to be any faster?
post #38 of 46
It is for me Sam and i know a few of the other mods have said so as well
post #39 of 46
Possible E-mail notification problem....
When TCS first came back online, I subscribed to instant e-mail notification of posts in subscribed threads.
I changed that to "no e-mail' notification" when I realized how many I would receive.
I keep getting notifications...lots of them, all the time.
I tried 3 more times to change it back to "no e-mail notifications" but this morning, new notifications were still in my e-mail box from last night. It's not a big deal but I thought someone should know. There is a quirk in the works.

The site is running much faster. It is great. Thanks.
Quote:
Originally Posted by Pat & Alix
I am wondering if anyone else is finding that they do not receive email notification of new posts in subscribed threads on a consistent basis? I am receiving some notifications, but none on other threads that I come back to later and find replies waiting
post #40 of 46
Quote:
Originally Posted by xocats
Possible E-mail notification problem....
When TCS first came back online, I subscribed to instant e-mail notification of posts in subscribed threads.
I changed that to "no e-mail' notification" when I realized how many I would receive.
I keep getting notifications...lots of them, all the time.
I tried 3 more times to change it back to "no e-mail notifications" but this morning, new notifications were still in my e-mail box from last night. It's not a big deal but I thought someone should know. There is a quirk in the works.

The site is running much faster. It is great. Thanks.
What you are seeing there is that the threads you subscribed to while you were on instant notification still have that designation on them, while the ones you subscribed to after the change don't. So you need to change the older ones manually -- you can go into your User CP, list all subscribed threads and change the notification on the relevant ones. Bit of a nuisance, but easily handled. I know -- I've been there! Oh, and nothing to do with the upgrade, either -- I made that change months ago.
post #41 of 46
Oh Thanks for the feedback Fran...that is what I will do.
post #42 of 46
Quote:
Originally Posted by Pat & Alix
I am wondering if anyone else is finding that they do not receive email notification of new posts in subscribed threads on a consistent basis? I am receiving some notifications, but none on other threads that I come back to later and find replies waiting

Pat, I know MA was having trouble with her email from the site, and I wasn't at all. I think it has to do with your ISP catching up to the new server.
post #43 of 46
Quote:
Is the new server suppose to be any faster?
Much faster. Processing power along has nearly been tripled. Not all endusers will notice it, but from the backend everything is running a lot smoother.

Quote:
I am wondering if anyone else is finding that they do not receive email notification of new posts in subscribed threads on a consistent basis? I am receiving some notifications, but none on other threads that I come back to later and find replies waiting
I do know that a few features of the board were not re enabled right away after the move. They *should* be all enabled now.

-Thomas
post #44 of 46
Quote:
Originally Posted by Deb25
Pat, I know MA was having trouble with her email from the site, and I wasn't at all. I think it has to do with your ISP catching up to the new server.
Thanks Deb, it seems back to normal today
post #45 of 46
Maybe it has something to do with me having Dial-up?
post #46 of 46
Quote:
Originally Posted by WellingtonCats
Maybe it has something to do with me having Dial-up?
I'd bet on it, Sam. Doesn't matter how fast the server is if the connection is a slow one -- that's where the bottleneck is.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Announcements
TheCatSite.com › Forums › General Forums › The Cat Lounge › Announcements › Forum shutdown