TheCatSite.com › Forums › General Forums › Site Help › Problems logging on to TCS!?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problems logging on to TCS!?

post #1 of 17
Thread Starter 
I tried to log on to TCS this morning from my ibook and it took a number of attempts to actually be able to. I then instantly lost it again

The error message read that 'www.thecatsite.com server could not be found'

I tried on my mac and seem to be able to log on just fine!

I was chatting to maverick_kitten and she has been unable to log on too!

I was just wondering if anyone else was experiencing these difficulties or if anyone knew anything about it/way to solve it?

Any help or information will be greatly appreciated!
post #2 of 17
Anne posted this earlier today

http://www.thecatsite.com/forums/showthread.php?t=81110
post #3 of 17
Thread Starter 
Thanks Karen! (Danielle text me just at the same time to let me know too! )

It just seems a little odd that I am unable to get onto TCS from my laptop, but it is fine from my desktop?!! I use the same dial-up connection for them both, so surely my ISP has cached it now?
post #4 of 17
Try emptying the cache on your laptop. That has worked for me before.
post #5 of 17
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by AbbysMom
Try emptying the cache on your laptop. That has worked for me before.
I tried that and emptying my cookies and starting again, but it still doesn't seem to be responding!

I should be setting up my wireless broadband within the next few days, so I'll format it and start a fresh - might just be completely full of useless information at the moment!

For now, I'll just have to get my TCS fix upstairs in my studio!
post #6 of 17
OMG!!!!!!!!!

I tried from 8 am until now and I could not access the site!! You wouldn't believe the amount of work I managed to get done in the interim, but I was going through withdrawals!

Anybody else have problems?
post #7 of 17
I haven't been able to access for about 1.5 days now. I tried this morning with no luck. But seems to be great now!

Edit: Oops...it seems like that long, I guess its been about 24 hours.
post #8 of 17
i started having problems around midnight last night but had no problem this morning but then again i didn't get up till 9 lol
post #9 of 17
I only had a slight problem this morning. Its all better now though!
post #10 of 17
Actually my fiance has a fit if I ever go to his message boards... You see when this site wasn't working, my fish message board also went down (bandwidth issues). This isn't the first time the duo happened and he thinks its me. Unfortunately for my fish board...the downtime can be anywhere from 1-2 weeks.
post #11 of 17
It has been down for me most of the day, finally got in and a short while later it was down again - I was going through withdrawals! How can I be expected to make it through a work day without TCS?
post #12 of 17
Quote:
Originally Posted by SolarityBengals
Actually my fiance has a fit if I ever go to his message boards... You see when this site wasn't working, my fish message board also went down (bandwidth issues). This isn't the first time the duo happened and he thinks its me. Unfortunately for my fish board...the downtime can be anywhere from 1-2 weeks.
i didn't know there was a message board for fish....
post #13 of 17
Hello,

You received connectivity problems while the DNS Propagated. This was because "Lazy Anne", as she is now known, never bothered to adjust the nameservers from the old server to this one(I was forwarding).

The vast majority of you should have received no issues as the update was changed instantly.

However there has been no downtime on TheCatSite server since I have taken over. We have been 100% up for the past 38 days for most people.

Now "Lazy Anne" makes that less than 99.99% which is obviously TERRIBLE.

I am disappointed and think that "Lazy Anne" should be made to pay.

-Scott
post #14 of 17


I have still been recieving emails from some people that cant log in (emails recieved in the last few hours)... should the problem be fixed now for these people? If not, how long should it take from now? Just so I can email these people and let them know

Thanks Scott - I had trouble a couple of weeks ago which lasted about a week, but this time I wasnt effected at all. phew!!
post #15 of 17
Quote:
Originally Posted by HostGeekZ
However there has been no downtime on TheCatSite server since I have taken over. We have been 100% up for the past 38 days for most people.
Scott, we look forward to you moving those numbers back to 100%.
post #16 of 17
I got the same message all day yesterday!
post #17 of 17
have only just got on though have been trying all day!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Site Help
TheCatSite.com › Forums › General Forums › Site Help › Problems logging on to TCS!?