TheCatSite.com › Forums › General Forums › Site Help › Where are the smilies???
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Where are the smilies???

post #1 of 20
Thread Starter 
Where did the smilies go? I have no smilies anymore.... I also can't get my siggy on...
post #2 of 20
Did you check to see if everything was ok in your options and profile?
post #3 of 20
I can't see your signature in this post, but I can see it in all your other posts.

You probably unchecked the 'Show your signature' box by mistake
post #4 of 20
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by stormy
Did you check to see if everything was ok in your options and profile?
everything ok???
post #5 of 20
I see your signature now. Are you still having trouble with smilies?
post #6 of 20
OK, in the options check out the Thread Display Options and make sure all of the "visible post elements" are checked... Nevermind about your profile, I thought that had different stuff listed.
post #7 of 20
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Deb25
I see your signature now. Are you still having trouble with smilies?
yes... when I reply I noticed below in the additional options the smily box is un checked. I checked it and still it goes back to un-checked.
post #8 of 20
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Deb25
I see your signature now. Are you still having trouble with smilies?
also just noticed the circle by my avatar is red????
post #9 of 20
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by stormy
OK, in the options check out the Thread Display Options and make sure all of the "visible post elements" are checked... Nevermind about your profile, I thought that had different stuff listed.
They are all checked
post #10 of 20
i dont have them either....
post #11 of 20
Checking the smilie box when you post disables the smilies. Do you not have the few smilies available to the right of the text window when you make a post?

Or are you missing the extra smilies that come up when you click 'More'?
post #12 of 20
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by huggles
i dont have them either....
lol... sorry, at least it isn't only me lol
post #13 of 20
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Deb25
Checking the smilie box when you post disables the smilies. Do you not have the few smilies available to the right of the text window when you make a post?

Or are you missing the extra smilies that come up when you click 'More'?
the window to the right is completely gone.
post #14 of 20
Quote:
Originally Posted by Deb25
Checking the smilie box when you post disables the smilies. Do you not have the few smilies available to the right of the text window when you make a post?

Or are you missing the extra smilies that come up when you click 'More'?
neither
post #15 of 20
In your User CP:

1. Choose Edit Options
2. Scroll to the bottom and look for Miscellaneous Options
3. Look for Message Editor Interface
4. You have changed your setting to Basic Editor, which shows you no options for smilies. You need to use the drop down menu to change it to one of the other options. Sounds like you've been doing quite a bit of adjusting in your User CP lately!
post #16 of 20
Deb - I have found a few things have changed in my User CP lately - but I havent changed anything. I assumed things were reset from your end. Obviously not?
post #17 of 20
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by huggles
Deb - I have found a few things have changed in my User CP lately - but I havent changed anything. I assumed things were reset from your end. Obviously not?
Great, I fixed it.... I didn't make the changes to mine either!!!! Thanks Deb
post #18 of 20
fixed it too thankyou
post #19 of 20
Perhaps having to do with the shift to the new server.
post #20 of 20
Yes, I'm having the same issues. Today my signature was totally wiped out and I had to re-do it. I still have no smilies or eomitcons, but 'll go back and do all the above steps again and re-boot my laptop after saving.

update: I guess it worked, thanks!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Site Help
TheCatSite.com › Forums › General Forums › Site Help › Where are the smilies???