TheCatSite.com › Forums › General Forums › Site Help › Is anyone else having problems with the forums today?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Is anyone else having problems with the forums today?

post #1 of 9
Thread Starter 
Oh is it just me...?

Everything on this site is lagging..... it is taking forever to load, sometimes it won't load....(as I'm typing this the smilies are still loading, as are the post icons and everything below the "submit" button).... it will freeze, and just being a total pain in the behind this morning.

(everything else is fine....been on facebook, googling, chatting, etc. with no probs, checked with my hubby and there's no probs with our internet, etc.)

perhaps tis just the monday morning congestion...... just curious if anyone else is going through the same thing?
post #2 of 9
I occasionally get a lag on here, but not this morning.
post #3 of 9
I occasionally have problems where nothing will load, it does seem quite bad this morning, but that has more to do with computer problems I'm having.
post #4 of 9
I've experienced lag on here once or twice, but not this morning.
post #5 of 9
Hmmm... everything's fine here. But I see an hour or so has passed since the posts reporting problems, so maybe whatever gut-ache the site had has passed.
post #6 of 9
Well, I've been in and out several times since about 8:30.
post #7 of 9
Thread Starter 
bout 10mins after I posted, things went back to normal....

weird, very weird. But all is well now, that's all that matters
post #8 of 9
See, if something doesn't work just complain and it will all be solved
post #9 of 9
Quote:
Originally Posted by Snake_Lady View Post
Oh is it just me...?

Everything on this site is lagging..... it is taking forever to load, sometimes it won't load....(as I'm typing this the smilies are still loading, as are the post icons and everything below the "submit" button).... it will freeze, and just being a total pain in the behind this morning.

(everything else is fine....been on facebook, googling, chatting, etc. with no probs, checked with my hubby and there's no probs with our internet, etc.)

perhaps tis just the monday morning congestion...... just curious if anyone else is going through the same thing?

It seems about 1% slower
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Site Help
TheCatSite.com › Forums › General Forums › Site Help › Is anyone else having problems with the forums today?