TheCatSite.com › Forums › General Forums › The Cat Lounge › can't get my sig to work!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

can't get my sig to work!!

post #1 of 22
Thread Starter 
I am getting frustrated!!!
post #2 of 22
put [ img] at the beginning and put [ /img] at the very end of the image...but don't put the spaces in there. It should work then for you
post #3 of 22
Thread Starter 


Wife to Steve and Mother to:
Samuel Thomas 8/31/96 Amber Nicole 3/9/98
Elizabeth Rose 12/14/99 Shalee Robyn 6/24/92

Rocky 6/02
Fluffy 11/02
post #4 of 22
Thread Starter 
I'm trying and it isn't working
post #5 of 22
You have to put the [ img] and [ /img] around each image and it looks like the first image doesn't have those.
post #6 of 22
check your PM's
post #7 of 22
It should look like this only with out the spaces in img thingies.
[ img]http://www.growthspurts.com/image.asp?w=250&loc=2&image=948035821026.gif[ /img]
post #8 of 22
Thread Starter 
trying again.. Thanks for helping me
post #9 of 22
Thread Starter 
I am taking the spaces out...I don't understand why it isn't working...
post #10 of 22
Well..you've got me stumped girl! You're positive you are put the img thingies on both images?

You might have to get a hold of a Mod to help you more. I'm giving you all that I know!
post #11 of 22
Thread Starter 
I know you are..I am completely positive I am putting in the img thingines...do they have to me lower case or upper case?
I completely thank you for your help though!
post #12 of 22
I just checked mine and they are upper case letters.
post #13 of 22
Thread Starter 
testing again
post #14 of 22
Might be a problem with the way you have the link typed. Post a link to where this is, and I will work on it for you.
post #15 of 22
Thread Starter 
what do you suggest???
post #16 of 22
Oops. I answered your question before you asked it by editing my previous post.
post #17 of 22
Yoo hoo, Kathy?
post #18 of 22
Thread Starter 
Just PM'd ya
post #19 of 22
Ta da!
post #20 of 22
Thread Starter 
yea, but I had a pic of one with my kids too... Thanks..
post #21 of 22
They're baaaack!
post #22 of 22
Thread Starter 
Thank you Thank you Thank you!!!!! You are so nice to help me out!!!! I appreciate ya! sorry for being such a pest about it...
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Cat Lounge
TheCatSite.com › Forums › General Forums › The Cat Lounge › can't get my sig to work!!