I found out today that the disability insurance company has been paying me based on 27 hours per week, when in fact it should have been based on 31 hours per week.

I calculated the amount owing to me if they do owe me money.

I forget the exact amount that I was making in July 2004 when I went off sick. But it was around $28.00/hr. I think it was a bit more, but I used the $28 figure.

$28.00 x 60% = $16.80/hr

$16.80 x 4 hours/wk = $67.20/wk

$67.20 x 52 weeks = $3,494.40/yr

$3,494.40 x 3 = $10,483.20/3 years

$67.20 x 8 weeks = $537.60

I hope my calculations are right!!!

I calculated the amount owing to me if they do owe me money.

I forget the exact amount that I was making in July 2004 when I went off sick. But it was around $28.00/hr. I think it was a bit more, but I used the $28 figure.

$28.00 x 60% = $16.80/hr

$16.80 x 4 hours/wk = $67.20/wk

$67.20 x 52 weeks = $3,494.40/yr

$3,494.40 x 3 = $10,483.20/3 years

$67.20 x 8 weeks = $537.60

**Total owing: $11,020.80**I hope my calculations are right!!!