TheCatSite.com › Forums › General Forums › Site Help › test!?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

test!? - Page 2

post #31 of 49
Its gone now.
post #32 of 49
Hmmmm very strange. There is a new type of ads being delivered, the ones with the dog movies, so I suspect it may have had something to do with that. They are not supposed to be pop-up ads, as we never serve those, and if they did cause a pop-up then this isn't right. I'll get in touch with the ad agency right away. Sorry about the inconvenience guys and thanks for all the feedback. Keep it coming if you see more of that, please.
post #33 of 49
Thanks SOOOOOO much! I'm afraid I've become very paranoid, unfortunately. And it's gone now.
post #34 of 49
Thread Starter 
deffo gone thanks all
post #35 of 49
Heard back from the ad agency. Yes, there was a malfunction on the adserver and it has been corrected yesterday at 6 pm. They apologized and promised it won't happen again.
post #36 of 49
I'm getting that test pop up thingy right now....about 5 times in the last few minutes...
post #37 of 49
I'm getting it too.
post #38 of 49
What ad are you seeing when you click ok?

ETA: Also what browser are you using?

And is it in a particular forum?

You may want to empty your browser cache and see if it goes away.
post #39 of 49
Looks like it's happening again.

post #40 of 49
The Test is coming up again.
post #41 of 49
I'm seeing it on my IE6 too. It pops up before the dog chow video ad runs. You can't scroll the page or anything until you click the test OK button....and when you do, the video ad displays. Before the test button pops up, the video ad space is blank.
post #42 of 49
I just noticed it for the 1st time.
post #43 of 49
Anne is waiting for a reply from the ad agency. Sorry about the inconvenience.
post #44 of 49
I've not seen it (and no I haven't got ads blocked)
post #45 of 49
Has anyone been getting it in the past 2-3 hours? They are aware of the problem, but said the fixed it again. I may just have to ask them to disable that campaign which would be a shame, as I think these are nice banners there with the dog movies.
post #46 of 49
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Anne View Post
Has anyone been getting it in the past 2-3 hours? They are aware of the problem, but said the fixed it again. I may just have to ask them to disable that campaign which would be a shame, as I think these are nice banners there with the dog movies.
anne your fabulous!
your the only head of a site forum im on that actuay is visibly active!

great job
post #47 of 49
Quote:
Originally Posted by pixietina View Post
anne your fabulous!
your the only head of a site forum im on that actuay is visibly active!

great job
Awww thank you, that's so kind of you to say!

I wish I could be more active in the cat forums, really, sharing my cat knowledge and expertise, but I'm afraid there's only so many hours in the day. I am grateful for this wonderful site team we have here for helping me manage TCS on a daily basis. If it weren't for the mods.... ok, let's not go there
post #48 of 49
I'm so glad you got it fixed!!! My land that was awful!
post #49 of 49
Im very thankfull to not have advertising turned on!! That would drive me nuts! Props to those of you who were right on top of it to fix it!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Site Help
TheCatSite.com › Forums › General Forums › Site Help › test!?