TheCatSite.com › Forums › General Forums › The Cat Lounge › TCS at a crawl...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

TCS at a crawl...

post #1 of 13
Thread Starter 
Am I the only one? I'm not having trouble with any other sites, but suddenly TCS is crawling slow - it is taking more than a minute for a page to load, and I'm on a network here, not a dial up.

Whassamatta with the TCS server?
post #2 of 13
Quote:
Originally Posted by GingersMom View Post
Am I the only one? I'm not having trouble with any other sites, but suddenly TCS is crawling slow - it is taking more than a minute for a page to load, and I'm on a network here, not a dial up.

Whassamatta with the TCS server?
Working fine here.
post #3 of 13
It's fine for me, but some days it IS awfully slow.
post #4 of 13
No probs here...
post #5 of 13
Thread Starter 
Hmmmmm...that's so weird - this is the only site I'm having problems with.
post #6 of 13
no problems for me either
post #7 of 13
Mine is working ok so far/ Have you checked your connection???
post #8 of 13
Quote:
Originally Posted by batgirl2good View Post
It's fine for me, but some days it IS awfully slow.
Same here - but I figure, there's a lot of us, and plenty of guests, too.
post #9 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by StarryEyedTiGeR View Post
Mine is working ok so far/ Have you checked your connection???
Yup, no issues. Again, it is JUST TCS I have the problem with.

Arrgghh.
post #10 of 13
It's probably TCS' busiest time of the day - practically of all the members east of central Europe will be up (and probably, on).
post #11 of 13
Nope, its not the server, I am not having a problem...

Sorry you are
post #12 of 13
Nope, not today, Friday though was another matter!
post #13 of 13
It's working fine for me.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: The Cat Lounge
TheCatSite.com › Forums › General Forums › The Cat Lounge › TCS at a crawl...